Wie ben ik?

Ik ben Stephanie en honden en katten zijn altijd al een deel van mijn leven geweest.

Als kind hadden we thuis steeds één of meerdere viervoeters rondtrippelen, ik was als kind heel overtuigend in het mee naar huis nemen van zo een schattig snoetje, of heel volhardend in het vangen van een zwerfkatje om deze een goede thuis te bieden. 

Eenmaal het huis uit was het verlangen naar een eigen viervoeter dan ook heel groot en ging een jarenlange droom in vervulling met mijn eigen zwitserse witte herder pup. Zijn opvoeding en trainingen wekte mijn interesse in de hondensport, zo deden we samen dogdance, gehoorzaamheid en hebben we verschillende workshops gevolgd.

Het liep niet altijd van een leien dakje en samen hebben we heel veel watertjes doorzwommen, maar hij & ik, wij zijn 1.

 

Op een van onze georganiseerde wandelingen leerden we Wim en zijn roedel wittekoppen kennen, het klikte en 1 wittekop in huis werden er 3. En op 1 mei 2020 werd onze roedel nog uitgebreid met ons grootste geluk, een prachtige dochter en op 31 december 2022 kwam er een stoere zoon bij, hen zal je waarschijnlijk wel eens tegenkomen in het salon.

Door de jaren heen volgde ik de opleiding tot instructeur bij de KKUSH en geef bij onze hondenschool les aan de pups en de beginnersgroepen. Ik hou er van om mensen te leren omgaan met hun pup en te leren kijken naar diens lichaamstaal om zo samen een goed werkend team te gaan vormen. Ben jij nog op zoek naar een goede beloningsgerichte hondenschool in de buurt? kom dan zeker eens langs!

https://www.hondenschool-cerberos-geetbets.be/

Heb ik al gezegd dat ik een bezig bij ben? Want buiten de hondenschool heb ik nog een uit de hand gelopen hobby.

Fotografie, en ook hier vooral dierenfotografie maar de laatste tijd ook meer en meer kinderen, zwangerschap en ik hoop in de toekomst newborns komen voor mijn lens terecht. 

Wil jij na een heerlijke verwenbeurt ook een leuk aandenken van je viervoeter in de vorm van een fotoshoot? Neem dan snel een kijkje op mijn facebook pagina.

https://www.facebook.com/FotoFnie